Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε κυρίαρχη πολιτική δύναμη – Έχουν γίνει λάθη από τη μεριά Κασσελάκη

Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε κυρίαρχη πολιτική δύναμη – Έχουν γίνει λάθη από τη μεριά Κασσελάκη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Δεν έχει διαφορές καταγεγραμμένες στο χαρτί, σχεδόν με κανέναν ο Στέφανος Κασσελάκης. Τώρα ζούμε τα απόνερα ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος το 2023. Λέω ότι υπάρχει περιθώριο να ανακάμψουμε αρκεί να πατήσουμε σε κεκτημένα…» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο LiveNews.

«Υπήρξε μία υπαναχώρηση και μία δημοσιότητα που δεν χρειαζόμασταν. Θα πρέπει να κάνουμε βήματα συλλογικά για να το λύσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα προγραμματικό “οπλοστάσιο” που με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε κυρίαρχη πολιτική δύναμη. Αυτό το “οπλοστάσιο” δεν πρέπει μπαίνει στην άκρη… Έχουν γίνει λάθη από τη μεριά Κασσελάκη αλλά αισθάνθηκα πολλές φορές ότι υπάρχει μια κεκτημένη ταχύτητα προαποφασισμένης διαφωνίας» τόνισε ο Νίκος Παππάς, στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Με το Στέφανο Κασσελακη κάναμε μία πολιτική συμφωνία. Έχουμε δρόμο για να πραγματώσουμε όσα αυτή η συμφωνία προέβλεπε. Πρέπει να υπάρξει εξήγηση τι δεν πήγε καλά και δεν προχωρήσαμε ενωτικά αλλά υπήρξαν εντάσεις» διευκρίνισε ο Νίκος Παππάς.

«Κανένας δεν έχει λευκή επιταγή στον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ διαφώνησα με τη μομφή αλλά θα πρέπει να υπερασπιστώ το καταστατικό μας ότι όλα έγιναν όπως προβλέπονται. Το καταστατικό αριστερού κόμματος δε μπορεί να προβλέπει ότι η εξουσία είναι μη ελεγκτή. Υπάρχει όργανο που κατά τη διάρκεια της θητείας του (προέδρου) τον ελέγχει. Η πορεία δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα» είπε ο Νίκος Παππάς.

Σε ερώτηση για το αν θα κατέβει υποψήφιος, ο Νίκος Παππάς είπε «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία κουβέντα. Υπηρετώ ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας».

Για το ενδεχόμενο διαγραφής Κασσελάκη ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Όποιος νομίζει ότι τέτοια ζητήματα μπορούν να λυθούν με πειθαρχικά μέτρα, κάνει λάθος».

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις