Site icon NewsIT

Νίκος Ρωμανός: Κανείς δε μπορεί να διαγράψει τον Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Η υποκρισία και ο εξευτελισμός δεν έχουν όρια

28.07.2024 | 14:51
Νίκος Ρωμανός: Κανείς δε μπορεί να διαγράψει τον Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Η υποκρισία και ο εξευτελισμός δεν έχουν όρια

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου "Ρυθμίσεις για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο, επαγγελματικός προσανατολισμός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μέτρα στήριξης του εκπαιδευτικού συστήματος στις απομακρυσμένες περιοχες και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού", Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Ο κ. Κασσελάκης σε ένα μεταμεσονύκτιο παραλήρημα εκθειάζει τον κ. Πολάκη, ζητώντας του επί της ουσίας συγγνώμη για τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, τονίζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, λέει «ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι εντός Βουλής δυστυχώς πρέπει να κρατούν τα προσχήματα, αλλά κατά τα άλλα χρειάζονται, στηρίζουν και τιμούν τον Παύλο Πολάκη».

«Δυστυχώς, και στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη, ούτε η υποκρισία ούτε ο εξευτελισμός έχουν όρια. Βλέπουμε το ίδιο έργο που είχαμε δει και επί Αλέξη Τσίπρα σε επανάληψη: Οι ηγεσίες να αλλάζουν, αλλά να μην μπορεί κανείς να διαγράψει τον Πολάκη που είναι η μόνη σταθερά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Και ο Νίκος ρωμανός καταλήγει: «Δεν ξέρουμε και δεν μας αφορά από πού τους κρατούσε και τους κρατάει. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας να παραμένει όμηρος του κ. Πολάκη και συνώνυμο του πολακισμού».

Η ανακοίνωση, έρχεται μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στα Social Media στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Παύλος Πολάκης, είναι στέλεχος με αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version