Site icon NewsIT

Νίκος Ρωμανός κατά Στέφανου Κασσελάκη: Fake η υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, επιβεβαιώνεται από βίντεο εθελοντών

15.08.2024 | 19:27
Νίκος Ρωμανός κατά Στέφανου Κασσελάκη: Fake η υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, επιβεβαιώνεται από βίντεο εθελοντών

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Κόρινθο. Νεμέα. Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Επίθεση εξαπέλυσε ο Νίκος Ρωμανός στον Στέφανο Κασσελάκη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Χ (πρώην Twitter) βίντεο εθελοντή στο Facebook, σχετικά με υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός καταγγέλλει ότι τα περί υιοθεσίας πυρόπληκτου σκύλου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, είναι fake.

Παράλληλα, ο Νίκος Ρωμανός δημοσιοποίησε βίντεο εθελοντή που βρισκόταν στη δομή φιλοξενίας πυρόπληκτων σκύλων.

Ο εθελοντής στην ανάρτησή του στο Facebook παραθέτει διάλογο που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας πως «τελικά, τον έβγαλε για δέκα μέτρα μία βόλτα, ίσα να τον τραβήξει φωτογραφίες ο φωτογράφος του και αυτό ήταν όλο…!!!!!».

«Επειδή πολλά έχουν γραφτεί καί ειπωθεί περί υιοθεσίας σκύλου από τόν Κασελλάκη καί υπάρχει παραπληροφόρηση, σέ αυτό τό βιντεάκι θά δείτε ακριβώς τί συνέβη στήν δομή τού Dog’s Voice στο Γαλάτσι.
******Όταν ήμασταν μπροστά στο γκρέιτ τού σκυλακου πού ζήτησε νά τόν βγάλει βόλτα καί τραβούσα τό βιντεάκι, ακούγομαι πού τόν ρωτάω:
“Πείτε μου οτι θά τόν υιοθετήσετε”
“Τί” με ρωτάει…
“Πείτε μου οτι θά τόν υιοθετήσετε” τού ξαναλέω..
“Θά τόν φιλοξενήσουμε” μού απαντάει…
“Άν τό θέλει καί ο ίδιος” συμπληρώνει…

“Σίγουρα θά θέλει” τού απαντάω…*******
Τελικά, τόν έβγαλε για δέκα μέτρα μία βόλτα, ίσα νά τόν τραβήξει φωτογραφίες ο φωτογράφος του καί αυτό ήταν όλο…!!!!!

Όλα γίνονται γιά κάποιο λόγο, πού λέει ο λαός κι αυτό ήταν απλά ένα πολιτικό επικοινωνιακό τρικ.!!!
Δεν κατάλαβα μόνο, τελικά ποιός ΔΕΝ ήθελε αυτήν τήν “φιλοξενία”. Τό σκυλί ή ο ίδιος;;», έγραψε στο Facebook ο ίδιος εθελοντής.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Ρωμανός, κλείνοντας την ανάρτησή του σημειώνει ότι «με όλα αυτά, μου ήρθε στο μυαλό η ιστορική φράση της κας Φωτίου: ”απατεώνες είμαστε”; Η απάντηση στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανής…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version