Πολιτική

Νίκος Ρωμανός: Ο Στέφανος Κασσελάκης εκπροσωπεί τις παθογένειες που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, τη συνέντευξη που έδωσε στο Open ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Δευτέρας (3.6.24).

«Η επικοινωνιακή στρατηγική που ακολουθώ, είναι δικό μου μυστικό», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ενώ επιτέθηκε και πάλι στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως «δεν έχει επιχειρήματα και μιλάει για τον πόθεν έσχες μου».

«Ξεκινάμε από το μόνο θετικό: Παρά τα πολλά νεύρα, την επιθετικότητα και την αλαζονεία, ο κ. Κασσελάκης κατάφερε να ολοκληρώσει την αποψινή συνέντευξη χωρίς να το βάλει στα πόδια», δήλωσε ο Νίκος Ρωμανός.

«Πέραν τούτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκπροσωπεί όλες τις παθογένειες που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστρπφής, σε νέο περιτύλιγμα: ψέμα, λαϊκισμό, χυδαιότητα, άγνοια και παντελή έλλειψη σοβαρότητας», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανασχηματισμός: Στις 11 ανακοινώνεται η νέα κυβέρνηση - Κεφαλογιάννης στο Πολιτικής Προστασίας, Δήμας στο Υποδομών, Βορίδης στο Μετανάστευσης
Έχει «κλειδώσει» ο Πιερρακάκης στο Οικονομικών - Στο Μαξίμου από τις 9 ο πρωθυπουργός - Όλα τα ονόματα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε πριν 4 λεπτά
Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις και κινητοποίηση για αλλαγή των δεδομένων
Από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν παραβλέπουν το γεγονός ότι την συγκεκριμένη στιγμή την κυβέρνηση την συμφέρει να εμφανίζεται ότι έχει απέναντι της ένα αντισυστημικό κόμμα απ' ότι το ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ημερίδα του ΠΑΣΟΚ
Σωκράτης Φάμελλος για ανασχηματισμό: Δεν θα αλλάξει τον κατήφορο της κυβέρνησης – Προτεραιότητά μας η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι αρνητικό στις συνεργασίες. Στις 29 Μαρτίου η συνεδρίαση της ΚΕ για τη διεύρυνση του κόμματος
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος