Κυριακή, 30 Ιουν.
30oC Αθήνα

Νίκος Ρωμανός σε Στέφανο Κασσελάκη για τις εταιρείες στη Νέα Υόρκη: «Έχεις μεγάλους μπελάδες, καλά ξεμπερδέματα»

Νίκος Ρωμανός σε Στέφανο Κασσελάκη για τις εταιρείες στη Νέα Υόρκη: «Έχεις μεγάλους μπελάδες, καλά ξεμπερδέματα»

«Καλά ξεμπερδέματα»… εύχεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, στον απόηχο της χθεσινής ανάρτησης του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη.

«Λέει ψέματα για το σπίτι στη Νέα Υόρκη και τις εξωχώριες εταιρείες», έγραψε χθες στο X ο Θάνος Δημάδης για τον Στέφανο Κασσελάκη στον απόηχο του σάλου με τον πόθεν έσχες του, με τον Νίκο Ρωμανό να κάνει λόγο για «μεγάλους μπελάδες».

«Η νέα μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η εκ νέου επίθεση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ για αποκαλύψεις σχετικά με εταιρείες τις οποίες φαίνεται να έκρυψε ο κ. Κασσελάκης απο το excel που βάφτισε πόθεν έσχες, μαρτυρούν ότι οι μπελάδες του είναι μεγάλοι», τονίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Και συμπληρώνει: «Ο κ. Κασσελάκης έχει δικαίωμα να διαχειριστεί τον πανικό του όπως θέλει. Δεν έχει δικαίωμα όμως να επιτίθεται σε δημοσιογράφους, αντί να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που ο ίδιος δημιούργησε με τον τρόπο και τον χρόνο που επέλεξε να ανοίξει το θέμα του πόθεν έσχες του».

«Σε κάθε περίπτωση, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι στραβός ο γυαλός!

Καλά ξεμπερδέματα», καταλήγει ο ίδιος.

Ο Δημάδης και το «μπακαλόχαρτο» Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται πως στη χθεσινοβραδινή ανάρτησή του που άναψε «φωτιές», ο Θάνος Δημάδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στο ηλεκτρονικό μπακαλόχαρτο που παρουσίασε ο κ. Κασσελάκης ως πόθεν έσχες, δηλώνει ότι είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού στη Νέα Υόρκη, το οποίο λέει ότι αγόρασε έναντι δύο εκατομμυρίων εικοσιπέντε χιλιάδων δολαρίων το 2022. Δηλώνει επίσης ότι η μόνη εξωχώρια εταιρεία στην οποία είναι μέτοχος είναι η OSIOS LLC στο Ντέλαγουερ».

«Η έρευνα από την Αμερική αποκαλύπτει νέα ψέματα του κ. Κασσελάκη, ο οποίος φαίνεται να έχει την τέχνη να μην αποκαλύπτει ποτέ την πλήρη αλήθεια των πραγμάτων», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

 

«Διπλά ψεύτης, λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η έρευνα δείχνει ότι το Ντέλαγουερ εμφανίζει την εταιρεία Whimsy Woods LLC να χρωστάει φόρους που δεν έχουν καταβληθεί».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις