Πολιτική

Νίκος Ρωμανός: Το νεοσύστατο think tank παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ τι άποψη έχει για την πρόταση του κ. Μαμουλάκη;

Σκληρή ανακοίνωση για τον ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός

«Από τη μία κροκοδείλια δάκρυα για τη δήθεν υποβάθμιση της δωρεάν δημόσιας εκπαίδευσης και το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, που στην πραγματικότητα αυξάνει τη χρηματοδότηση των δημόσιων ΑΕΙ και από την άλλη προτάσεις για δίδακτρα στα δημόσια πανεπιστήμια που ακούσαμε χθες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκη! Πραγματικά, ουδείς μπορεί να παρακολουθήσει πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τονίζει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

«Άραγε το νεοσύστατο think tank Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ τι άποψη έχει για την πρόταση του κ. Μαμουλάκη; Λογικά όταν επιστρέψει ο πρόεδρος από την εκδρομική επίσκεψή του στην Καλαμπάκα, θα τους ρωτήσει και θα μας ενημερώσει!», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη για win-win, είναι καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνει συμφωνία με ΕΕ
Σε εμπορική συμφωνία «win-win» στην οποία μπορούν να φτάσουν Ευρώπη και ΗΠΑ, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο μέσο «Breitbart»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο το 2020 2
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου για την επιλογή Φλωρίδη στη διαχείριση της υπόθεσης της παραπομπής Τριαντόπουλου
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση στη Βουλή θα γίνει «χαμός»
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1