Πολιτική

Νίκος Βούτσης: Με κολπική μαρμαρυγή στο 251 ΓΝΑ από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Περιπέτεια υγείας για τον Νίκο Βούτση, ο οποίος έκανε Πρωτοχρονιά στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας καθώς υπέστη κολπική μαρμαρυγή.

Ο Νίκος Βούτσης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο και έκτοτε παραμένει εκεί.

Οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να παραμείνει νοσηλευόμενος για να παρακολουθήσουν την πορεία της υγείας του.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τον Σεπτέμβριο του 2017, είχε υποβληθεί σε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική.  

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης