Πολιτική

Νίκος Βούτσης: Όχι εκλογές μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην αιφνιδιάσει πολιτικά, σεβόμενη την τραγωδία με τις πυρκαγιές, γνωστοποίησε σήμερα ο Νίκος Βούτσης.

Με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, ο κ. Βούτσης στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης ούτε και ο οδικός χάρτης των πολιτικών εξελίξεων, ιδίως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

“Ο οδικός χάρτης των εξελίξεων θα είναι ακριβώς έτσι όπως είχε προδιαγραφεί και πριν από το τραγικό συμβάν με την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική”, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε:

“Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον, ακόμα και επειδή έγινε αυτή η τραγωδία, να είμαστε πάρα πολύ συνεπείς, χωρίς αιφνιδιασμούς, τακτικισμούς σε ό,τι αφορά συνολικά τον οδικό χάρτη των πολιτικών εξελίξεων για τους επόμενους μήνες στη χώρα. Κι αυτό είναι δέσμευση”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ