Πολιτική

Novartis: “Μύδροι” Σαμαρά! “Καταθέτω μήνυση στον ετοιμόρροπο Τσίπρα”!

Οργισμένη και η... δεύτερη αντίδραση του πρώην πρωθυπουγού. Ο Αnτώνης Σαμαράς, μετά την χθεσινή του δήλωση, έκανε σήμερα μία νέα, στο περιστύλιο της Βουλής, αφού διάβασε τη δικογραφία για τη Novartis.

Το όνομα του Αντώνη Σαμαρά, ήταν αυτό του ενός εκ των δύο πρωθυπουργών (σ.σ. Παναγιώτης Πικραμμένος ο έτερος) που αναφέρονται στη δικογραφία για τη Novartis. Η είδηση είδε το “φως” της δημοσιότητας χθες, Δευτέρα 05.02.2018 και το ίδιο βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός προέβη σε δήλωση στο ΑΠΕ – ΜΠΕ. Μια δήλωση με την οποία ανέφερε πως “η συκοφαντία είναι το όπλο των δειλών“.

Click4more: Αυτά λέει η δικογραφία – Απασφάλισε ο Βενιζέλος! “Καλαμπούρια, εξευτελίζουν την Δημοκρατία! Η υπόθεση αυτή μας γυρίζει πίσω στο 1989”

Σήμερα, ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς προέβη σε νέα δήλωση, έξω από το περιστύλιο της Βουλής.

Η δήλωση Σαμαρά για τη Novartis

Σαμαράς Novartis

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε:

Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Πρόκειται για την πιο αδίστακτη και πιο γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ. Καταθέτω αύριο στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και κατά του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί Νέας Δημοκρατίας που σήμερα είναι υπουργός Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του Δικαστικού Σώματος. Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου, τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους”.

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit