Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Νταβρής κατά Καμμένου: Νομίζει πως το κόμμα του ανήκει

Νταβρής κατά Καμμένου: Νομίζει πως το κόμμα του ανήκει

”Με διέγραψαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες γιατί είμαι αντίθετος στην ένταξη τραβεστί αντιμνημονιακών στο κόμμα” δήλωσε ο Νταβρής ”καρφώνοντας” τον Πάνο Καμμένο και ζητώντας έκτακτο συνέδριο.

Λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Γ. Νταβρής περνάει στην αντεπίθεση, ιδίως κατά του Πάνου Καμμένου.

Ο διαγραφείς βουλευτής κάνει λόγο για νεοαρχηγικό κόμμα και όχι δημοκρατικό, και μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά πως ”ο κ. Καμμένος νομίζει ότι είναι ένα κόμμα το οποίο του ανήκει, δεν ακούει και έχει συμπεριφορές οι οποίες απάγουν από αυτά που λέγονται”.

Ο κύριος Νταβρής διαφωνεί με την ένταξη στους ΑΝΕΛ ”τραβεστί μνημονιακών” και αναφέρει πως δεν αισθάνεται να συγγενεύει πολιτικά με κάποιο άλλο κόμμα.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Ο Π. Καμμένος διέγραψε τον βουλευτή Γ. Νταβρή – Δύο βουλευτές υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους

Πήρε τους… δρόμους ο Αντώνης Σαμαράς – Βραδινή βόλτα στην Αθήνα

Κατηγορηματικός ο Γ. Στουρνάρας “να ξεχάσουμε το κούρεμα χρέους” – Πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης του φόρου στο πετρέλαιο… αν και εφόσον

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε