Site icon NewsIT

Ντινόπουλος: Συμμαχώ και με το διάβολο για θέσεις εργασίας

19.07.2014 | 11:37
Ντινόπουλος: Συμμαχώ και με το διάβολο για θέσεις εργασίας

''Θα γίνουν οι απολύσεις στο Δημόσιο που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα για το 2013 και 2014'' τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, προσθέτοντας πως ο νόμος για την αξιολόγηση πρέπει να εφαρμοστεί όπως έχει.

”Επειδή έχουμε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, έχω ως υπουργός το ιερό δικαίωμα να συμμαχήσω ακόμα και με το διάβολο, για να διατηρήσω θέσεις εργασίας στο δημόσιο, έστω και αν αυτές δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικές” δήλωσε με έμφαση στο Mega ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.
Όμως ο κύριος Ντινόπουλος πρόσθεσε πως πρέπει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της χώρας και να γίνουν οι απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα για το 2013 και 2014, και πως ο νόμος για την αξιολόγηση πρέπει να εφαρμοστεί όπως έχει.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε τι εννοούσε με την φράση ”η αυτοδιοίκηση μάτωσε” που πυροδότησε τόσες αντιδράσεις.
”Ότι είχε να προσφέρει η αυτοδιοίκηση στο θέμα των απολύσεων το πρόσφερε με τους δημοτικούς αστυνομικούς. Υπό αυτή την έννοια είπα ότι η αυτοδιοίκηση μάτωσε”.

Ο υπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε σίγουρος πως θα πετύχει η ενθελούσια ενδοδημοτική κινητικότητα.
”Όταν λες ότι η ενδοδημοτική κινητικότητα είναι εθελούσια δεν μπορείς να πάρεις διοικητικά μέτρα αν δεν γίνει. Ο άλλος το κάνει αν το γουστάρει”.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στον φόρο ακινήτων φέρνει ο Χαρδούβελης – Με τροπολογία…

Απαγορεύσαμε να έρθει στην Ελλάδα στο “δεξί χέρι” του Πούτιν!

Η… σειρά των εκπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων – Άνοιξε η εφαρμογή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version