Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη για Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση για το θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ

Με μια συγκινητική ανάρτηση, η Ντόρα Μπακογιάννη αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά που  πέθανε βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο, και όχι μόνο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη – που πρόσφατα ανακοίνωσε πως πάσχει και η ίδια από καρκίνο – έγραψε πως η Φώφη Γεννηματά ήταν μια μοναδική γυναίκα, και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια προς τους δικούς της ανθρώπους.

«Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της» έγραψε.

Υπενθυμίζεται πως η Φώφη Γεννηματά έφυγε σε ηλικία 57 ετών, νικημένη από τον καρκίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα