Site icon NewsIT

Ντόρα Μπακογιάννη για Στέφανο Κασσελάκη: Πριν κάνει δηλώσεις ας ανοίγει και κανένα βιβλίο, ακόμα κι ο εγγονός μου το κάνει

30.08.2024 | 17:35
Ντόρα Μπακογιάννη για Στέφανο Κασσελάκη: Πριν κάνει δηλώσεις ας ανοίγει και κανένα βιβλίο, ακόμα κι ο εγγονός μου το κάνει

Δεύτερη ημέρα εργασιών του συνεδρίου "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. 50 χρόνια μετά", Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την εφημερίδα "Η Καθημερινή", το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ιδιαίτερα αιχμηρή εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Στέφανο Κασσελάκη. Η βουλευτής Χανίων της ΝΔ αναρωτήθηκε για το τι γνωρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΒΟΑΚ και έκανε τις δηλώσεις που είχε κάνει τις περασμένες ημέρες.

Επιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη επέκρινε τον Στέφανο Κασσελάκη και για τις δηλώσεις του για παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον γάμο του δημάρχου Χανίων.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6 την Παρασκευή (30.08.2024), με έντονη δόση ειρωνείας αναρωτήθηκε για το τί γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ, ενώ τον προέτρεψε να «ανοίγει κανένα βιβλίο» πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις:

«O κ. Κασσελάκης ανακάλυψε τον ΒΟΑΚ. Μας ανήγγειλε ότι κάνουνε, λέει, τον ΒΟΑΚ με διόδια. Από που ήρθε ακριβώς ο κ. Κασσελάκης; Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια; Ξέρει κανέναν δρόμο αυτού του επιπέδου και αυτών των απαιτήσεων; Ήδη με τα διόδια ο ελληνικός προϋπολογισμός θα δίνει για τον ΒΟΑΚ 100 εκατομμύρια τον χρόνο», είπε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο. Ακόμα κι ο εγγονός μου το ανοίγει αυτό το διαδίκτυο».

Ντόρα Μπακογιάννη για Στέφανο Κασσελάκη στο Zarpa Radio 89,6

«Έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ. Τον έβλεπα κι έλεγα, πόσο επιπόλαιος και ανεύθυνος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη γαμήλια δεξίωση του δημάρχου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Όχι. Ήταν δύσκολο να το μάθει αυτό ο κ. Κασσελάκης;», αναρωτήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και κατέληξε απαντώντας:

«Όχι, όλα τα Χανιά το ξέρανε. Αλλά προσπαθεί να συνδυάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το δυστύχημα με τα τρία παιδιά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version