Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη για την περιπέτεια της υγείας της: «Είμαι καλά, το μυέλωμα είναι σε μηδενισμό»

«Σιχαίνομαι τα σεξιστικά που ακούω για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ» ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ

Για την κατάσταση της υγείας της μετά τη διάγνωσή της με μυέλωμα, μίλησε, μεταξύ άλλων, το βράδυ της Δευτέρας (16.12.24) η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είμαι πάρα πολύ καλά» σημείωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Mega, για να συμπληρώσει πως το μυώλωμα είναι σε μηδενισμό.

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Το μυέλωμα είναι σε μηδενισμό. Έχω ένα πρόβλημα με το πόδι που που είναι άσχετο με αυτό, πότε κρατάω μπαστούνι, πότε δεν κρατάω, αλλά κατά τα άλλα είμαι παρα πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ερωτηθείσα για τις εξελίξεις των ΗΠΑ, και συγκεκριμένα για το τι θα συμβεί στη νέα περίοδο της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, σημείωσε πως παραμένει «ερωτηματικό το πώς θα αλλάξει ο κόσμος».

 

Παράλληλα, την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, τη νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, έκανε λόγο για μία επιλογή του εκλεγμένου αμερικανού προέδρου που είναι out of the box.

«Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι πρόκειται για μια γυναίκα ικανή, σκληρή στη δουλειά της, έχει το “αυτί του προέδρου” που μπορεί να χρειαστεί. Από εκεί και πέρα αυτά που ακοώ τα σεξιστικά, τα σιχαίνομαι», είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

 

 «Αφήστε την να έρθει και να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί» πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή