Πολιτική

«Ντου» του Ρουβίκωνα τη νύχτα στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας “επισκέφθηκε” στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη (15.09.2022).

Ο Ρουβίκωνας πέταξε τρικάκια και έγραψε συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του Στέλιου Πέτσα. Αιτία η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών «όποιος δεν προστατεύεται, πεθαίνει», για την οποία χθες ζήτησε συγγνώμη με βίντεο που ανέβασε στο twitter. 

Σε ανάρτησή του ο Στέλιος Πέτσας κάνει λόγο για φασιστική επίθεση, καθώς την ώρα εκείνη ήταν στο σπίτι η ανήλικη κόρη του.

«Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου -την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου- ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις», έγραψε ο Στέλιος Πέτσας σε ανάρτησή του στο twitter.

Η αστυνομία έκανε τρεις προσαγωγές, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου: Από το υπουργικό στο μαιευτήριο – Αναλαμβάνει το υπουργείο Οικογένειας λίγο πριν γεννήσει
Η Πειραιώτισσα που κατάφερε να γίνει το νεότερο μέλος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019. Αν και απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της στον ανασχηματισμό του 2024, τώρα αναλαμβάνει ξανά ενεργό ρόλο
Η Δόμνα Μιχαηλίδου