Πολιτική

Ντου Ρουβίκωνα: “Ως πότε;” λέει η ΝΔ, ειρωνείες από Ποτάμι!

Επιθέσεις στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και το Ποτάμι, μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο προαύλιο της Βουλής.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την εισβολή του Ρουβίκωνα στη Βουλή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θεσμοθετεί την ανομία και παραδίδει το Κράτος και τώρα το Κοινοβούλιο, βορά στους κάθε είδους μπαχαλάκηδες, που η ίδια εξέθρεψε στην… κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος.

Τώρα, διεκδικούν όσα τους έταξαν, στην… πάνω πλευρά της πλατείας, εισβάλλοντας στο Κοινοβούλιο.

Η Κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια σε όλα αυτά τα φαινόμενα, γιατί πολύ απλά προστατεύει τα δικά της παιδιά. Ως πότε;».

Παράλληλα, το Ποτάμι με μία ειρωνική ανακοίνωση αναφέρει: «Τελικά και ο Ρουβίκωνας έχει ψυχή. Ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του κ. Τόσκα, που είχε ζητήσει «πλήρη χαρτογράφηση των μπαχαλάκηδων», τα μέλη του Ρουβίκωνα προσήλθαν μόνα τους στη Βουλή για να διευκολύνουν το έργο του Υπουργού».

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ