Πολιτική

Ντρίπλα Νοτοπούλου για να μη… “σπάσει” το εμπάργκο – video

Η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι από τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό και βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την ορκωμοσία των νεών υπουργών. Όχι μόνο γιατί – κατά γενική ομολογία- είναι νέα και ωραία αλλά και γιατί σε ηλικία μόλις 30 ετών αναλαμβάνει υπουργική θέση.

Όλοι λοιπόν περίμεναν μια δήλωσή της, μια φωτογραφία της. Όταν η ορκωμοσία ολοκληρώθηκε και τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου αποχωρούσαν από το Προεδρικό Μέγαρο έγινε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Νοτοπούλου που σίγουρα θα συζητηθεί.

Η νέα υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης βρήκε από το Μέγαρο μετά το έτερο “πρόσωπο” του ανασχηματισμού, Κατερίνα Παπακώστα. Περπατούσε μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο.

Αμέσως, οι δημοσιογράφοι άρχισαν να της φωνάζουν για να γυρίσει να κάνει μια δήλωση.«Κυρία Νοτοπούλου, μια δήλωση;», «σας περιμέναμε» είναι οι πρώτες φράσεις που ακούγονται. «Την κυρία Νοτοπούλου θέλουμε, Ελάτε, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, ελάτε και στην Αθήνα για μια δήλωση» ακούγεται να της λέει ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ, Νίκος Υποφάντης.

Τότε, η 30χρονη πολιτικός κοντοστάθηκε. Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, που πλέον την είχε πλησιάσει, κάτι φαίνεται να της λέει και συνέχισαν το δρόμο τους. Η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν γύρισε να κάνει δηλώσεις. Στάθηκε όμως σε ένα δεύτερο γκρουπ δημοσιογράφων που την περίμεναν πιο πέρα.

Κάποιοι σκέφτηκαν πως ίσως δεν ήθελε να «σπάσει» το εμπάργκο που έχει κηρύξει η κυβέρνηση στον ΣΚΑΙ μετά τις φονικές φωτιές στην ανατολική Αττική. Αλλά ο δημοσιογράφος του καναλιού είδε πως σταμάτησε να μιλήσει και… έτρεξε να προλάβει τι θα πει!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη που έχασε τη μητέρα του - Η συγκινητική ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας
«Όλα όσα με έμαθες με το απλό και σεμνό σου παράδειγμα δεν μου τα έμαθαν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου όπου με έστειλες» συγκινεί ο υπουργός Ναυτιλίας
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Ολομέλεια της Βουλής
Παύλος Μαρινάκης: Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί πριν από έναν χρόνο στη Βουλή
«Κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης και παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μία εθνική τραγωδία»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Κυβερνητικές πηγές για τη Σύνοδο του Λονδίνου: Στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 6ης Μαρτίου οι όποιες δεσμευτικές αποφάσεις με τη συμμετοχή της Ελλάδας
Εκεί, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναλάβει τη θέση της Ελλάδας ότι η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη για την άμυνά της
Το Μέγαρο Μαξίμου
Νίκος Παπαθανάσης κατά ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για τα Τέμπη: Εργαλειοποιούν και παραποιούν την πραγματικότητα πάνω στο τραγικό δυστύχημα
«Το τραγικό αυτό δυστύχημα δεν είναι και δεν πρέπει να γίνει πεδίο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης» επισημαίνει σε ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης σε συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή