Πολιτική

Νυφούλα σε λίγες ώρες η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Λίγες ώρες έμειναν για το γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία στις 7 το απόγευμα θα ανέβει τα σκαλιά του ιερού ναού Αγίων Αναργύρων, στα Λουτρά Αιδηψού, όπου θα την περιμένει ο Απόστολος Μαντής.

Το ζευγάρι είναι 10 χρόνια μαζί και γνωρίστηκε στην Αιδηψό απ’ όπου κατάγεται ο γαμπρός αλλά και η μητέρα της κας Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει στα Λουτρά τα περισσότερα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό, εκείνος συνοδεύει την καλή του σε κομματικές εκδηλώσεις.

Μετά το γάμο, θα ακολουθήσει δεξίωση στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα. Κουμπάροι θα είναι οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αλλά και κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ποιος είναι ο Απόστολος Μαντής

Ο μέλλων σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Λουτρά Αιδηψού. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός. Η μητέρα του, φτιάχνει εκκλησιαστικές εικόνες.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αν και δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για την προσωπική της ζωή, εξέδωσε ανακοίνωση για να… αποσαφηνίσει κάποια πράγματα για τον άνθρωπο που θα περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγή περαιτέρω παραπληροφόρησης και παραφιλολογίας, διευκρινίζεται ότι ο κ. Απόστολος Μαντής είναι εν ενεργεία υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, εργάζεται στην ποντοπόρο ναυτιλία, και ουδεμία σχέση έχει ούτε είχε ποτέ με το πολιτικό γραφείο της βουλευτού ούτε και με το δικηγορικό της γραφείο», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσβλητικός ο Τ. Νεράτζης απέναντι στην Ζ. Κωνσταντοπούλου στην Βουλή

Η μέλλουσα νύφη Ζωή Κωνσταντοπούλου άστραψε και βρόντηξε

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο γάμος και οι διευκρινίσεις για τον σύζυγό της

Ντύνεται νυφούλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΕΛΚ υιοθέτησε την Διακήρυξη για την Ευρωπαϊκή Άμυνα που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν τη Σύνοδο της ΕΕ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να διασφαλίσει την ίση μεταχείριση των κρατών μελών που έχουν ήδη επιτύχει με συνέπεια τον στόχο του 2% για αμυντικές δαπάνες
Η συνεδρίαση του ΕΛΚ
Χαμός με Σκέρτσο, Φάμελλο και Τσακαλώτο στη Βουλή: «Εγώ δεν θα καθόμουν με Τσίπρα στο ίδιο τραπέζι το βράδυ εκείνο στο Μάτι» – «Άντε φύγε από εδώ»
Ο υπουργός Επικρατείας έδειξε από το κινητό του τηλέφωνο τη φωτογραφία με την σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο πρώην πρωθυπουργός το μοιραίο βράδυ στο Μάτι
Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος μιλά στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
Κυβέρνηση για «Εστία» σχετικά με το e-mail Τριαντόπουλου: Βαθιά παραπλανητικό το δημοσίευμα, διαστρεβλώνει την αλήθεια
«Το mail δεν αναφέρει οτιδήποτε για εντολή. Είναι το ζήτημα της εκ των υστέρων χρηματοδότησης των όσων κατέβαλε η Περιφέρεια» σημείωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Χρήστος Τριαντόπουλος