Site icon NewsIT

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε βίντεο από τσακωμό του με γιατρό – «Θα πείτε ένα ευχαριστώ στο κράτος για όλα αυτά που κάνει;»

05.09.2024 | 17:53
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε βίντεο από τσακωμό του με γιατρό – «Θα πείτε ένα ευχαριστώ στο κράτος για όλα αυτά που κάνει;»

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024. Το νοσοκομείο υπέστη ζημιές από τη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Γηροκομειού την Τρίτη 9/7.

Βίντεο από καυγά που είχε με έναν γιατρό στη Θεσσαλονίκη πόσταρε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον λογαριασμό του στο Facebook. «Αυτά τα αριστερά τα βαριέμαι, να πείτε ευχαριστώ», είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας.

Ο έντονος διάλογος του Άδωνι Γεωργιάδη με τον γιατρό εκτυλίχθηκε στη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε νωρίτερα την Πέμπτη (05.09.2024) ο υπουργός Υγείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Όταν ο πρόεδρος της ΕΝΙΘ και γιατρός στο «Παπανικολάου», Χρήστος Καραχρήστος τόνισε την ανάγκη για μόνιμες προσλήψεις στο νοσοκομείο, αλλά και στο ΕΣΥ, ο υπουργός επισήμανε ότι οι μαζικές προσλήψεις «απαγορεύονται» και πως αν γίνουν «θα χρεοκοπήσει η χώρα».

«Θα πείτε ένα ευχαριστώ στο κράτος για όλα αυτά που κάνει στο σύστημα για όλα αυτά που κάνει και μετά όλα τα άλλα. Έχω βαρεθεί τη γκρίνια σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το σύστημα προχωράει είναι όρθιο σώζει ζωές», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προς τον γιατρό και συνδικαλιστή.

Ο διάλογος αποτυπώθηκε στο βίντεο που ανάρτησε στο Facebook ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Γιατρός: «Σας παρακαλώ να μιλάτε λίγο πιο σωστά γιατί μιλάτε σε έναν γιατρό του νοσοκομείου που αυτή τη στιγμή ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να κάνουμε περισσότερες εφημερίες για να βγει το πρόγραμμα»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είσαι υπουργός Υγείας, τι θα έκανες;»

Γιατρός: «Μαζικές προσλήψεις και κίνητρα στους γιατρούς…»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Σου απαγορεύονται λοιπόν, δεν μπορεί η Ελλάδα να το κάνει… τι θα κάνεις; Τι θα κάνεις;»

Γιατρός: «Να γίνει…»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα ρίξεις το σύστημα; Θα χρεοκοπήσεις τη χώρα;»

Γιατρός: «Την ώρα που δεν κάνετε προσλήψεις μιας συνάδελφός μας κατέρρευσε…»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Σε παρακαλώ πολύ. Λοιπόν. Είσαι γιατρός, κάνεις θεραπείες, έχεις γίνει επιστήμονας, είσαι με το ΚΚΕ, καλά κάνεις και το λες. Το ΚΚΕ θα μας τα δώσει; Φτάνει!».

Παρακολουθήστε το επίμαχο στιγμιότυπο από το 7ο λεπτό:

«Θα πείτε ένα ευχαριστώ στο κράτος για όλα αυτά που κάνει στο σύστημα για όλα αυτά που κάνει και μετά όλα τα άλλα. Έχω βαρεθεί τη γκρίνια σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το σύστημα προχωράει είναι όρθιο, σώζει ζωές», υπογράμμισε, καταλήγοντας, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version