Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε τα «τυχερά» του σε λαϊκή αγορά

Μια φανατική θαυμάστριά του συνάντησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στην επίσκεψη που έκανε σήμερα Δευτέρα (12.6.2023) το πρωί σε λαϊκή αγορά, η οποία τον αποκάλεσε «αλανιάρη και ζημιάρη».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και της επικοινωνίας του με εργαζόμενους και πολίτες, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε μια πωλήτρια πίσω από ένα πάγκο με μανταρίνια, η οποία ενθουσιάστηκε που τον είδε και του μίλησε.

«Γεια σου μωρό μου! Αλανιάρη και ζημιάρη!», είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη η πολίτρια, με εκείνον να της απαντάει: «Τι κάνεις γλυκιά μου;».

Η πωλήτρια συνέχισε: «Σου είπα είναι αφροδισιακά [σ.σ. τα μανταρίνια], αλλά δεν παίρνεις», με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντάει με χιούμορ: «Δεν είναι πρωί-πρωί για αφροδισιακά. Να κάνουμε και καμιά δουλειά».

Δείτε το στιγμιότυπο:

@topolitiko Ορεξάτη κυρία συναντάει τον Άδωνι στη λαϊκή #fy#fyp#foryou #φυ #φυπ #φοργιου #ελλάδα #ellada #greecetiktok #greektiktok #greece #adonis #adonisgeorgiadis #cupcut #xyzbca ♬ πρωτότυπος ήχος – To Politiko

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης