Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χοροπηδάει και… τραγουδάει για την υποψηφιότητά του (VIDEO)

Αυτή τη φορά δεν τραγουδάει "και α και ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ". Αυτή τη φορά χοροπηδάει και τραγουδάει "οέοεοε" χαρούμενος γιατί, παρά το σπριντ, πρόλαβε να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του, ένα κουβάρι, πανηγυρίζουν. Είναι Παρασκευή απόγευμα.

Η εικόνα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ανεβαίνει δυο δυο τα σκαλιά της Συγγρού και τρέχοντας να μπαίνει στο κτίριο για να προλάβει να καταθέσει τις 50 υπογραφές για την υποψηφιότητά του έγινε… viral. Με καθυστέρηση λεπτών κατέθεσε το φάκελο για αν είναι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια επέστρεψε στο γραφείο του.

Εκεί, τον περίμεναν οι συνεργάτες του. Και σαν να είχαν πάει όλοι το… χρυσό (μετά από τέτοιο σπριντ άλλωστε), αγκαλιάζονται, χοροπηδούν και τραγουδούν “οέοεοέ”. Δεν ξέρουν ακόμη ότι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας δεν θα έκανε (αρχικά) δεκτή την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη γιατί κατατέθηκε με κάποια λεπτά καθυστέρηση.

Τα πανηγύρια “κόπηκαν” απότομα όταν ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και οι συνεργάτες του έμαθαν, από τα κανάλια όπως τουίταρε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, πως η υποψηφιότητα δεν έγινε δεκτή. Αλλά μάλλον άρχισαν ξανά όταν το πρωί του Σαββάτου η ΚΕΦΕ πήρε πίσω την απόφασή της, μετά από ένταση του Άδωνι Γεωργιάδη, και επέτρεψε στον “γαλάζιο” βουλευτή να είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Πηγή: parapolitika.gr

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης