Πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας στην κηδεία του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα που σκοτώθηκε στην πτώση του Φάντομ

Εκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο ύστατο χαίρε στον υποσμηναγό Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα, σήμερα (02.02.2023) στην Τρίπολη, θα παραστεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του υποσμηναγού, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Δευτέρα, στην πτώση του Φάντομ στην Ανδραβίδα κατά τη διάρκεια άσκησης, έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην κηδεία του 29χρονου υποσμηναγού θα συνοδεύσει ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε τεντωμένο σκοινί οι ευαίσθητες εσωκομματικές ισορροπίες στο ΠΑΣΟΚ – Πιέζουν τον Aνδρουλάκη ακόμα και για διαγραφές
Ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε και πάλι κριτική για τη λειτουργία των οργάνων, αλλά και γιατί άργησε να χειριστεί το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Νίκος Ανδρουλάκης
Το αίτημα της Τουρκίας να αγοράσει πυραύλους «Meteor» κυριάρχησε στη συνάντηση Μητσοτάκη - Μακρόν στο Παρίσι
Οι συνομιλίες Μητσοτάκη - Μακρόν επικεντρώθηκαν και στα θέματα της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής οικονομίας, σε συνάρτηση με τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης
Μητσοτάκης – Μακρόν: Τι ειπώθηκε για πώληση των πυραύλων «Meteor» στην Τουρκία
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Ενίσχυση της ασφάλειας σε λεωφορεία και προαστιακό στην Δυτική Αθήνα με 130 αστυνομικούς»
«Οι αστυνομικοί θα βρίσκονται μέσα σε λεωφορεία και τρένα του προαστιακού, από την αρχή μέχρι το τέλος των δρομολογίων» λέει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Ενίσχυση της ασφάλειας σε λεωφορεία και προαστιακό στην Δυτική Αθήνα με 130 αστυνομικούς»
Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής στο Παρίσι: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των έξυπνων παρεμβάσεων για τις αρνητικές συνέπειες της Τεχνητής Νοημοσύνης»
«Προσβλέπω στη δυνατότητά μας να χρησιμοποιήσουμε την τεχνητή νοημοσύνη για να κάνουμε στη χώρα μας μια ”επανάσταση παραγωγικότητας”» δήλωσε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής στο Παρίσι: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των έξυπνων παρεμβάσεων για τις αρνητικές συνέπειες της Τεχνητής Νοημοσύνης»