Πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τη Λούκα Κατσέλη

Σύμφωνα τον πρώην πρωθυπουργό η υποψηφιότητα Κατσέλη εκπέμπει το μήνυμα της ενότητας, της κοινωνικής συνοχής, αλλά και της εμπιστοσύνης στους θεσμούς

Συνάντηση με την υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Λούκα Κατσέλη, είχε ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Τρίτης (21.1.25).

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η Λούκα Κατσέλη -η υποψηφιότητα της οποίας για την Προεδρία της Δημοκρατίας στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Αριστερά- αποτελεί πολιτικό που χαίρει ευρείας αποδοχής και σεβασμού και πέρα από τον προοδευτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η υποψηφιότητά της εκπέμπει το μήνυμα της ενότητας, της κοινωνικής συνοχής, αλλά και της εμπιστοσύνης στους θεσμούς, που σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επέκταση των αυξήσεων στα Σώματα Ασφαλείας ζητά και ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Δημοσχάκης με ερώτησή του στη Βουλή
«Η μισθολογική αύξηση πρέπει να επεκταθεί στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που δίνουν καθημερινά έναν αδιάκοπο αγώνα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ
Ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Τάσος Δημοσχάκης