Πολιτική

Ο Αντώνης Σαμαράς βραβεύτηκε ως συμπαραστάτης του Ασύλου Ανιάτων

Σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας για το μέλλον τού Ασύλου Ανιάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση τιμής και έμπρακτης αναγνώρισης των συμπαραστατών του Ιδρύματος.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, το βραβείο του οποίου παρέλαβε η σύζυγός του, Γεωργία Σαμαρά, ο Καναδός πρέσβης, Ρόμπερτ Πεκ και η σύζυγός του, ο τ. υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, Ιωάννης Στουρνάρας, ο τ. διευθυντής του γραφείου του υπουργού και γενικός διευθυντής του ΣΕΒ, Άκης Σκέρτσος και η Ξένια Παπασταύρου, ιδρυτικό μέλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Μπορούμε!».

Στην ομιλία της, η πρόεδρος του ιδρύματος Ιωάννα Ηλιάδη, αφού ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία το Άσυλο, αναφέρθηκε στο νέο νομοθετικό πλαίσιο για την εξυγίανση του Ιδρύματος, τονίζοντας, ότι «εξασφαλίζει πλήρη διαφάνεια και έλεγχο της διαχείρισης και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Ιδρύματος, διασφαλίζει πλήρως τις θέσεις εργασίας, με την αναπροσαρμογή του μισθολογικού κόστους, στη βάση των επιπέδων των φορέων της γενικής κυβέρνησης, όπως θα προβλέπεται στο Σχέδιο Εξυγίανσης».

Επισήμανε επιπλέον, ότι στο νέο νομοθετικό πλαίσιο «υπάρχει πρόνοια για ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο και τους ασφαλιστικούς φορείς σε βάθος χρόνου, καθώς και ότι ανεστάλησαν οι ποινικές διώξεις των μελών του ΔΣ για τα χρέη αυτά».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Σοφία Βούλτεψη, κυβερνητική εκπρόσωπος, ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κινεζικό επενδυτικό ενδιαφέρον για το Καστέλι και αύξηση του τουρισμού στην Κρήτη – Τι είπαν Σαμαρας – Λι Κετσιάνγκ (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Αχώριστοι Σαμαράς και Λι Κετσιάνγκ – Ακρόπολη, Πειραιάς και Προεδρικό Μέγαρο – ΦΩΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3
Σε κίνδυνο τα ενεργειακά πρότζεκτ που προωθεί η Ελλάδα με το Ισραήλ μετά την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή – Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ
Η κλιμάκωση του πολέμου θα ανατρέψει την παγκόσμια ισορροπία, με τον φόβο για νέα ενεργειακή κρίση να χτυπά «κόκκινο συναγερμό» διεθνώς
ΚΥΣΕΑ 4