Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός του Αλέξη

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός του Αλέξη

Θα κάνω μία μαντεψιά. Ως μάντης που είμαι βλέπω πως αν τα πράγματα συνεχίσουν όπως πηγαίνουν τώρα, η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ θα ωθήσει τη χώρα σε εκλογές.

Ολο και περισσότερα στελέχη της σπρώχνουν τον Τσίπρα προς τις κάλπες. Μαζί τους και η Ζωή Κωνσταντοπούλου που αρχίζει να εμφανίζει αρχηγικές φιλοδοξίες. Μη σας προξενεί εντύπωση. Στην Ελλάδα ζούμε και όπως γνωρίζουμε ο καθένας είναι ό,τι δηλώσει.

Ετσι είναι η νεοελληνική ζωή και η Ζωή μπορεί να μην το δηλώνει ανοιχτά, δείχνει όμως ότι πολύ της αρέσει ο ρόλος της …δελφίνας.

Αλλά η Ζωή και η αριστερή πτέρυγα που γνωρίζουν ημέρες δόξας χάρη στο άστρο και τη δημοφιλία του Τσίπρα, καλό θα είναι να προσέχουν γιατί μπορεί να βρεθούν προ απρόβλεπτων εξελίξεων. Ποιες είναι αυτές;

Να επιλέξει δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας μία διεύρυνση προς το μεσαίο χώρο (πράγμα που του επιτρέπει η δημοφιλία του) και να αποκοπεί από τους οπαδούς της δραχμής. Κι΄ αυτό για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι γιατί τα περιθώρια διεύρυνσης της εκλογικής δύναμης βρίσκονται προς τα εκεί και ο δεύτερος γιατί θα επιλέξει την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και συνακόλουθα την απαλλαγή από την αριστερή πτέρυγα που τον τραβά από το μανίκι προς τη δραχμή. Και τότε να δούμε αν ο Λαπαβίτσας και άλλοι λαλίστατοι δραχμολάγνοι θα είναι στη νέα Βουλή.

Αλέξη επειδή πολύ σου κολλάνε και άσχημα σου την πέφτουν οι σύντροφοί σου προχώρα στον απόλυτο αιφνιδιασμό και άστους να μείνουν κάγκελο, να μην πω σαν τις γυναίκες του Λωτ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε