Πολιτική

Ο Αργύρης Ντινόπουλος δεν αποδέχτηκε τη βουλευτική έδρα μετά την παραίτηση Μεϊμαράκη

Ο Αργύρης Ντινόπουλος είναι υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων και γι' αυτό τον λόγο δεν αποδέχτηκε την βουλευτική έδρα στη Νέα Δημοκρατία μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος με επιστολή την οποία παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από την βουλευτική έδρα του Βαγγέλη Μειμαράκη την οποία θα καταλάμβανε ως πρώτος επιλαχών.

Μέσα από την επιστολή του, ο Αργύρης Ντινόπουλος σημειώνει πως «παρά το γεγονός ότι δεν υφίσταται ασυμβίβαστο μεταξύ του βουλευτικού αξιώματος και της ιδιότητος του υποψηφίου δημάρχου, λόγοι πολιτικής δεοντολογίας δεν του επιτρέπουν να καταλάβει την βουλευτική έδρα».

Για την απόφασή του αυτή ο Αργύρης Ντινόπουλος είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 22/3/2019 εξηγώντας του ότι δεν καταλαμβάνει την βουλευτική έδρα λόγω του ότι είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Βριλήσσια.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ