Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο Αρκάς “πυροβολεί” ξανά με τα “παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού”

Ο Αρκάς “πυροβολεί” ξανά με τα “παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού”

Ο Αρκάς έχει… απασφαλίσει και δεν σταματά να ανεβάζει στη σελίδα του στο Facebook σκίτσα από τη σειρά «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού».

Αν και στα δυο από τα τελευταία σκίτσα που ανέβηκαν δεν υπάρχει η “λεζάντα” «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού», ο Αρκάς χρησιμοποιεί το παιδί – πρωταγωνιστή της σειράς, με την κίτρινη μπλούζα και το καφέ σορτσάκι, για να στείλει τα «μηνύματά» του.

Το πρώτο από τα… χτυπήματα των τελευταίων ωρών, δείχνει το παιδί – πρωθυπουργό να λέει στους άλλους δυο: «Εγώ, ρε, σε τριάντα χρόνια θα είμαι πρωθυπουργός, εσείς τι θα είσαστε;».

«Μετανάστες» του απαντούν και οι… δυο μαζί.

Σε ένα άλλο, τουλάχιστον άστοχο αν όχι ρατσιστικό, το παιδί – πρωθυπουργός ερωτάται από τη δασκάλα τι βλέπει σε έναν πίνακα με την εξέλιξη του ανθρώπου. Το παιδί, δείχνει τον πρώτο πίθηκο της σειράς και λέει «δεν ξέρω, αλλά αυτόν εγώ κάποια μέρα θα τον υπουργοποιήσω».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρκάς είχε… ξαναχτυπήσει και την Παρασκευή, με σειρά από σκίτσα. Ένα από αυτά δείχνει το παιδί – πρωθυπουργό με τρεις φίλους του, να ετοιμάζονται να παίξουν ποδόσφαιρο και τους λέει «όσοι έρθουν στη δική μου ομάδα θα τους κάνω υπουργούς».

Με ένα παλιό σκίτσο, δεν επιλέγει, να στείλει μήνυμα προς «όψιμους φίλους και “ενθουσιώδεις” σχολιαστές». «Όποιος δεν είναι με τους άλλους, δεν σημαίνει ότι είναι μ’ εσάς», γράφει το σκίτσο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις