Πολιτική

Ο αυτοσαρκασμός του Τσίπρα: Καλά βγάλαμε το καλοκαίρι με εκλογές, το χειμώνα;

Απόγευμα Δευτέρας (21/09/2015), Προεδρικό Μέγαρο. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάει να ορκιστεί, για δεύτερη φορά, πρωθυπουργός. Είναι τέτοια η χαρά για τη νίκη – θρίαμβο στις εκλογές που έχει όρεξη για... αστειάκια και αυτοσαρκασμό!

Το κέντρο της αίθουσας λίγο αφού ο Αλέξης Τσίπρα είχε δώσει πολιτικό όρκο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, έχει στηθεί ένα… “πηγαδάκι”.

“Συμμετέχοντες” εκτός από τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο, ο Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Δ. Πανταζόπουλος και συνεργάτες του κ. Παυλόπουλου, Γ. Γεννηματά, Σωτ. Ρίζος (προέδρου επί χρόνια του Συμβουλίου της Επικρατείας) και Λώρα Μολυβιάτη (κόρης του Π. Μολυβιάτη).

Την ώρα που ο σεφ του Προεδρικού Στέφανος Τσιαμπαλής σέρβιρε την καθιερωμένη πορτοκαλάδα, ο κ. Τσίπρας είπε: «Το καλοκαίρι το βγάλαμε με εκλογές, τον χειμώνα όμως πώς θα τον βγάλουμε; Είμαστε ικανοί για όλα».

Όλοι γέλασαν…

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ