Πολιτική

Ο αυτοσαρκασμός του Τσίπρα: Καλά βγάλαμε το καλοκαίρι με εκλογές, το χειμώνα;

Απόγευμα Δευτέρας (21/09/2015), Προεδρικό Μέγαρο. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάει να ορκιστεί, για δεύτερη φορά, πρωθυπουργός. Είναι τέτοια η χαρά για τη νίκη – θρίαμβο στις εκλογές που έχει όρεξη για... αστειάκια και αυτοσαρκασμό!

Το κέντρο της αίθουσας λίγο αφού ο Αλέξης Τσίπρα είχε δώσει πολιτικό όρκο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, έχει στηθεί ένα… “πηγαδάκι”.

“Συμμετέχοντες” εκτός από τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο, ο Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Δ. Πανταζόπουλος και συνεργάτες του κ. Παυλόπουλου, Γ. Γεννηματά, Σωτ. Ρίζος (προέδρου επί χρόνια του Συμβουλίου της Επικρατείας) και Λώρα Μολυβιάτη (κόρης του Π. Μολυβιάτη).

Την ώρα που ο σεφ του Προεδρικού Στέφανος Τσιαμπαλής σέρβιρε την καθιερωμένη πορτοκαλάδα, ο κ. Τσίπρας είπε: «Το καλοκαίρι το βγάλαμε με εκλογές, τον χειμώνα όμως πώς θα τον βγάλουμε; Είμαστε ικανοί για όλα».

Όλοι γέλασαν…

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μείωση φόρων και 13ο μισθό στο Δημόσιο τα νέα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση για το «καλάθι» της ΔΕΘ
Mειώσεις φόρων για τα μεσαία φορολογικά κλιμάκια, διορθωτικές κινήσεις στα τεκμήρια των ελευθέρων επαγγελματιών και όλα τα υπόλοιπα μέτρα που φέρεται πως εξετάζει η κυβέρνηση
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
Νέες εντάσεις στο ΠΑΣΟΚ λόγω της διαγραφής της Κατερίνας Μπατζελή - Σκοπός του Ανδρουλάκη να σταματήσει η εσωστρέφεια στο κόμμα
Έντονες αντιδράσεις από τον Χάρη Δούκα για την αναστολή της κομματικής ιδιότητας της Κατερίνας Μπατζελή, αν και η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται πως δεν ξάφνιασε κανέναν
Κατερίνα Μπατζελή