Site icon NewsIT

Ο εξάψαλμος του Κρεμαστινού στον Παπανδρέου: Τι είναι αυτά που κάνεις;

01.05.2014 | 13:19
Ο εξάψαλμος του Κρεμαστινού στον Παπανδρέου: Τι είναι αυτά που κάνεις;

Δεν φανταζόταν ο Γιώργος Παπανδρέου ότι τον περίμενε... εξάψαλμος όταν χθες βρέθηκε στη Βουλή και επέλεξε να καθίσει δίπλα στον Δημήτρη Κρεμαστινό. Ο πρώην υπουργός του τα... έσουρε για την παρουσία του στην εκδήλωση για το βιβλίο της Μαριλένας Κοππά.

Το διάλογο των δυο ανδρών αποκαλύπτει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. «Τι είναι αυτά που κάνεις πρόεδρε;» τον ρώτησε ο κ. Κρεμμαστινός μόλις ο πρώην πρωθυπουργός έκατσε στα έδρανα, δίπλα του.

Ο κ. Παπανδρέου απάντησε με το γνωστό χαμόγελό του: «Έχουν υπερτιμηθεί όλα αυτά που έγιναν με την Κοππά. Είναι δυνατόν να είχα πρόθεση να βλάψω εγώ το ΠΑΣΟΚ;», είπε.

Αλλά ο Δημήτρης Κρεμμαστινός επέμεινε: «Θα είχε κάποια βάση αυτά που λες, εάν δεν συνέβαιναν σε προεκλογική περίοδο και εάν δεν πήγαινες στην Κοππά, η οποία έχει αποσκιρτήσει από το ΠΑΣΟΚ».

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότης, τότε ο Γιώργος Παπανδρέου ξαφνιάστηκε αλλά απάντησε: «α, εγώ το είδα τελείως διαφορετικά». Δεν πρόλαβε, όμως, να συνεχίσει γιατί ο κ. Κρεμμαστινός του είπε: «Χρειάζεται ψυχραιμία, και πρέπει να κοιτάξεις από εδώ και πέρα να εμφανίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρεί ενωμένο».

Τότε ο κ. Παπανδρέου του είπε: «Μα είναι δυνατόν να αμφισβητούν ότι είμαι ΠΑΣΟΚ; Είμαι ΠΑΣΟΚ, είμαι στην ψυχή του ΠΑΣΟΚ», αλλά δεν συνέχισε τη συζήτηση, λέγοντας στον κ. Κρεμαστινό «να βρεθούμε κάποια στιγμή τα συζητήσουμε όλα αυτά από κοντά…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 13χρονος που ξάφνιασε τον Αντώνη Σαμαρά – Τον πλησίασε και του χάρισε το μετάλλιο του: “Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνατε για εμάς”

Ο Καρύδης “απογειώνει” τον Παπανδρέου και τους υπουργούς του

Η 25η Μαϊου…δεν αργεί πολύ για Παπανδρέου-Κουβέλη!

«Κατενάτσιο» Βενιζέλου σε Παπανδρέου μέχρι τις εκλογές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version