Σάββατο, 6 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Φειδίας Παναγιώτου αποκαλύπτει τον μισθό του ευρωβουλευτή: «Πιστεύετε ότι πληρωνόμαστε πολύ ή λίγο;»

Ο Φειδίας Παναγιώτου αποκαλύπτει τον μισθό του ευρωβουλευτή: «Πιστεύετε ότι πληρωνόμαστε πολύ ή λίγο;»

Λεπτομέρειες σχετικά με το μισθό του ευρωβουλευτή έδωσε ο Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος με ένα βίντεο στα social media απάντησε στην απορία πολλών για τους μισθούς στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, που έγινε γνωστός μέσα από τα social media και κατάφερε – προς έκπληξη πολλών – να μπει χωρίς ιδιαίτερο κόπο στο Ευρωκοινοβούλιο εξήγησε πόσα παίρνει ως Ευρωβουλευτής κάθε μήνα: «Αρχικά, παίρνω 8000 ευρώ στην τσέπη μου και επιπρόσθετα, κάθε ημέρα εργασίας, δηλαδή κάθε μέρα που έρχομαι στο Κοινοβούλιο και υπογράφω, παίρνω επιπλέον 350 ευρώ, το οποίο είναι λίγο περίεργο».

«Εκτός αυτού, λαμβάνω 30.000 ευρώ τον μήνα για τον μισθό της ομάδας μου. Επιπλέον, μπορώ να έχω ένα γραφείο στη χώρα μου και για αυτό έχω προϋπολογισμό από το Κοινοβούλιο ως και 5000 ευρώ», συμπλήρωσε.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Επιπλέον με όλα αυτά, μου δίνονται και 4000 ευρώ τον μήνα για να προωθήσω την δουλειά που κάνω εδώ στο Κοινοβούλιο. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι λαμβάνω 10.000 το μήνα για να μπορώ να φέρω κόσμο στο Κοινοβούλιο και να του εξηγήσω τι κάνουμε εδώ».

Πρόσθεσε πως υπάρχει και πλήθος προνομίων, όπως ένας οδηγός στις Βρυξέλλες, εισιτήρια για πηγαινοέρχεται στην Κύπρο και άλλα πολλά που φθάνουν περίπου τις 60.000. «Πιστεύετε ότι πληρωνόμαστε πολύ ή λίγο» κατέληξε ο Φειδίας Παναγιώτου.

@fidiasmep

How Much Politicians Get Paid

♬ original sound – fidias

 

Ο Φειδίας Παναγιώτου ως μεμονωμένος ανεξάρτητος υποψήφιος, μιας και κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό σχεδόν 20% στις ευρωεκλογές και να βγει τρίτος κατά σειρά στις ψήφους. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις