Πολιτική

Ο Φράγκος μετανάστης ! “Δεν μου φτάνει η σύνταξη σκέφτομαι να εργαστώ στο εξωτερικό” !!!

“Δεν τα βγάζω πέρα...ψάχνω για δουλειά στο εξωτερικό”! Ποιος τα λέει αυτά; Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος σε μία ακόμη συνέντευξή του!

Μιλώντας στην Real News δηλώνει ότι η σύνταξή του πλέον δεν αρκεί και σκέφεται να εργαστεί στο εξωτερικό! Ως τι δεν γνωρίζουμε.

Το εύλογο ερώτημα που θα πρέπει βέβαια ο ίδιος να απαντήσει είναι ποιος ήταν Αρχηγός ΓΕΣ το 2009 όταν η ολομέτωπη επίθεση κατά των στρατιωτικών ξεκινούσε . Ο ίδιος ήταν.

Το επόμενο ερώτημα είναι τι ακριβώς έκανε για να αναχαιτίσει τη λαίλαπα.

Το τρίτο είναι γιατί βγαίνει τώρα να μιλήσει για τα οικονομικά όταν τέσσερα χρόνια τώρα το στράτευμα που διοικούσε υπέστη απάνθρωπες περικοπές και το βιοτικο του επίπεδο αγγίζει τα όρια της εξαθλίωσης.

Περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Δύσκολη η επούλωση των τραυμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον «τυφώνα» Κασσελάκη - Υπό τον φόβο των πρόωρων εκλογών το κόμμα
Καμία εντυπωσιακή εξέλιξη στο θέμα των συνεργασιών ή των προσχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι διορθωτικές κινήσεις του κόμματος για να βελτιώσει την δημοσκοπική εικόνα του
Σωκράτης Φάμελλος 2