Site icon NewsIT

Ο Φρέντι Μπελέρης εξελέγη δεύτερος αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

23.07.2024 | 16:03
Ο Φρέντι Μπελέρης εξελέγη δεύτερος αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Στη θέση του δεύτερου αντιπροέδρου της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξελέγη ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρης, κατά τη διαδικασία εκλογής των προεδρείων των Επιτροπών της Ευρωβουλής, σήμερα Τρίτη (23.7.24).

Ο ευρωβουλευτής Φρέντι Μπελέρης αναλαμβάνει καθήκοντα στις Επιτροπές Περιφερειακής Ανάπτυξης (REGI), Αναφορών (PETI), Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) και Αλιείας (PECH).

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους για την εκλογή μου ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών, την οποία και πληροφορήθηκα μέσα από τις αλβανικές φυλακές», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Μεπλέρης.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για έναν νεοεκλεγέντα Ευρωβουλευτή, αλλά και για τη χώρα μας», υπογράμμισε και κατέληξε:

«Σύντομα η περιπέτεια μου τελειώνει και θα μπορέσω να εκτελέσω απερίσπαστος τα καθήκοντα που μου ανέθεσαν με τη ψήφο τους οι Έλληνες πολίτες».

Νωρίτερα, η Ελίζα Βόζεμπεργκ εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού της Ευρωβουλής, ενώ η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά, εξελέγη τρίτη αντιπρόεδρος της συγκεκριμένης Επιτροπής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version