Παρασκευή, 26 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκαλύπτει πως έβγαλε το σπυράκι στα χείλη ο Αλέξης Τσίπρας…

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκαλύπτει πως έβγαλε το σπυράκι στα χείλη ο Αλέξης Τσίπρας…

Γιάνη σε ευχαριστώ. Η Ραχήλ αποφάσισε να αποχωρήσει από την πολιτική. Η Ζωή τώρα τελευταία δεν μιλάει,  οι σωματοφύλακες της δραχμής λούφαξαν κι εγώ ξέμεινα από εμπνεύσεις.

Γιάνη σε ευχαριστώ και να μιλάς πιο συχνά γιατί είσαι πολυτάλαντος και πολύτιμος για τον Κάλχα. Εκτός από οικονομολόγος παγκοσμίου κύρους, εμβέλειας (κλπ, κλπ,  ολέ) , διαπιστώσαμε  ότι είσαι δεινός διαπραγματευτής (τρελαίνεις τους αντιπάλους και την πληρώνει η πλευρά σου), τώρα βλέπουμε ότι είσαι και ψυχολόγος που διέγνωσε κατάθλιψη του πρωθυπουργού (οπότε έχουμε και την εξήγηση στο μυστήριο  για το σπυράκι που είχε βγάλει στα χείλη ο Αλέξης Τσίπρας).
Γιάνη μη σταματάς, συνέχισε ακάθεκτος.  Υπάρχουν και άλλες επιστήμες που σε καλούν να φωτίσεις πλευρές που δεν κατάφεραν άλλοι επιστήμονες.
Γιάνη και σε ανώτερα και απορώ πως ακόμα δεν προτάθηκες για κάποιο νόμπελ. Αν όχι οικονομίας, ένα οποιοδήποτε, αφού όλα τα παίζεις στα δάχτυλα. Ας πούμε ιατρικής ή καλύτερα ψυχιατρικής για παράδειγμα (παρότι δεν υπάρχει αξίζει μόνο και μόνο για σένα να δημιουργηθεί). Πρόκειται για τη μέγιστη κακεντρέχεια…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε