Πολιτική

Ο Γιάννης Μαντζουράνης απαντά: «Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη»

Η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει και πολιτικές «φουρτούνες», με την ΝΔ να επιτίθεται νωρίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Μετά την επίθεση αυτή, ο Γιάννης Μαντζουράνης, μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντά με επίσημη δήλωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά διαστρεβλώνοντας κατάφωρα όσα είπα σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες με εμφανίζει ως υποστηρικτή των βιαστών, ενώ χαρακτήρισα τον βιασμό «ειδεχθές έγκλημα» όπως και είναι.

Την ίδια στιγμή επιτίθεται μέσω εμού στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς με νομικό alter ego του. Συμβουλή προς τον κ. Μητσοτάκη: Κάπου κάπου να λέτε την αλήθεια για να σας πιστεύουν όταν λέτε ψέματα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πώς αποτιμά το ΠΑΣΟΚ τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση - «Δεν φτάνει η επιστροφή ενός ενοικίου, κοροϊδία τα μέτρα για τους συνταξιούχους»
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν πως η υπεραπόδοση στο πλεόνασμα για την οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση, δεν δημιουργήθηκε από κάποια ριζική αλλαγή στο παραγωγικό πρότυπο της χώρας
Νίκος Ανδρουλάκης 2