Πολιτική

Ο Καμμένος στέλνει μήνυμα με τη… “γκαζόζα” του Φωκά

Δεν πρόλαβε να εκστομίσει ο Αριστείδης Φωκάς την – αδιανόητη- ατάκα πως μια… γκαζόζα ήταν η αφορμή να πάει τουαλέτα και να χάσει την ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ, να ‘σου και το tweet όλο νόημα. Ποιος το έκανε; Ο Πάνος Καμμένος, φυσικά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι το πρόσωπο των ημερών, έτσι κι αλλιώς, καθώς έχει προκαλέσει «νευρική κρίση» στην κυβέρνηση με τις καταγγελίες περί σχεδίου διάλυσης της Κ.Ο. του κόμματός του. Το Μαξίμου ψάχνει… διέξοδο στο θέμα “Πάνος Καμμένος” και στην όλη ανησυχία που υπάρχει στους κυβερνώντες ήρθαν να προστεθούν και οι εικόνες στη Βουλή που δεν τιμούν κανέναν.

[read4more]

Λίγη ώρα αφού ο Αριστείδης Φωκάς (σ.σ. εισηγητής των ΑΝΕΛ στο νομοσχέδιο) προκάλεσε γέλια στην αίθουσα της Ολομέλειας όταν είπε ότι «είχα πιει μια γκαζόζα στο κυλικείο πήγα στην τουαλέτα. Έλειψα για δυο λεπτά. Που προβλέπει ο κανονισμός να σταματά η διαδικασία και να πηγαίνουμε σε ονομαστική;», ο Πάνος Καμμένος… «χτύπησε».

Ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία. Ένα μπουκάλι… γκαζόζα. Από την Ικαρία (σ.σ. τόπος καταγωγής του).

Ο συνειρμός σαφής… Ο Φωκάς, οι ΑΝΕΛ, η γκαζόζα που έφερε… τουαλέτα και απουσία και μια ψηφοφορία που αναβλήθηκε, για να γίνει τελικά σήμερα σε κλίμα έντασης, με φωνές, τσακωμούς και τελικά… 153 να ψηφίζουν υπέρ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης