Πολιτική

Ο Κασσελάκης έβγαλε λόγο στην Ιεράπετρα ανεβασμένος σε καρέκλα: Μέσα στον ΒΟΑΚ δεν υπάρχει το Λασίθι

Στην Ιεράπετρα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (07/04/2024) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε βόλτα στην παραλία στην Ιεράπετρα ενώ έπιασε κουβέντα και με αρκετούς πολίτες που θέλησαν να τον γνωρίσουν από κοντά.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε σύντομη ομιλία, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβαίνει σε καρέκλα.

«Είναι μία περιφέρεια που έχω βαθιά στην καρδιά μου, εδώ είναι οι ρίζες μου, αν και από το άλλο άκρο της Κρήτης. Έχω σοκαριστεί για την ενδοπεριφερειακή ανισότητα που υπάρχει. Είναι τρομακτική. Λέμε ΒΟΑΚ αλλά μέσα στον ΒΟΑΚ δεν υπάρχει το Λασίθι. Πώς τολμάς και βάζεις τη λέξη Κρήτη στο όνομα του έργου χωρίς το Λασίθι μέσα; Τι πράγματα είναι αυτά;» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή