Πολιτική

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκλεισε το πολιτικό του γραφείο και επιστρέφει στη δημοσιογραφία

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκλεισε το πολιτικό του γραφείο όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα social media. Ο πρώην βουλευτής δεν εξελέγει στις τελευταίες εκλογές και έτσι η πολιτική του καριέρα (για την ώρα) τελειώνει. 

Όπως έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «τέλος εποχής; Όσο και ξεκίνημα νέας. Οι ιδιότητες αλλάζουν. Οι αρχές και οι αξίες όχι. Αλλιώς δεν είναι αρχές και αξίες».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες επιστρέφει και πάλι στη δημοσιογραφία και στο ευρωπαϊκό συντηρητικό site «Brussels Signal», όπου θα αρθρογραφεί στα αγγλικά.

Παράλληλα το κόμμα του «ΠΑΤΡΙΔΑ» δεν θα λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του 2024, από τη στιγμή που αποφάσισε να κλείσει το πολιτικό του γραφείο.

Αφήνει όμως τα… πάντα ανοιχτά για το μέλλον, με την θρυλική ατάκα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στον “Εξολοθρευτή”: «I’ll be back», έγραψε.

 

Όλη η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Τέλος εποχής; Όσο και ξεκίνημα νέας. Οι ιδιότητες αλλάζουν. Οι αρχές και οι αξίες όχι. Αλλιώς δεν είναι αρχές και αξίες. Και μην ξεχνιόμαστε. Η ζωή κάνει κύκλους. Ο αγαπημένος T.S. Eliot το έχει θέσει στη βάση του: “What we call the beginning is often the end. And to make an end is to make a beginning. The end is where we start from.” Ο δε Arnold το έχει πει επιγραμματικότερα: “I’ll be back.” Ευγνώμων. 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη που έχασε τη μητέρα του - Η συγκινητική ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας
«Όλα όσα με έμαθες με το απλό και σεμνό σου παράδειγμα δεν μου τα έμαθαν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου όπου με έστειλες» συγκινεί ο υπουργός Ναυτιλίας
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Ολομέλεια της Βουλής
Παύλος Μαρινάκης: Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί πριν από έναν χρόνο στη Βουλή
«Κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης και παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μία εθνική τραγωδία»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Κυβερνητικές πηγές για τη Σύνοδο του Λονδίνου: Στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 6ης Μαρτίου οι όποιες δεσμευτικές αποφάσεις με τη συμμετοχή της Ελλάδας
Εκεί, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναλάβει τη θέση της Ελλάδας ότι η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη για την άμυνά της
Το Μέγαρο Μαξίμου
Νίκος Παπαθανάσης κατά ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για τα Τέμπη: Εργαλειοποιούν και παραποιούν την πραγματικότητα πάνω στο τραγικό δυστύχημα
«Το τραγικό αυτό δυστύχημα δεν είναι και δεν πρέπει να γίνει πεδίο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης» επισημαίνει σε ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης σε συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή