Πολιτική

Ο Κουβέλης έπεισε τον Ρουπακιώτη και έδειξε ότι στηρίζει την κυβέρνηση

- Κίνηση τακτικής από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ
- Πως πείστηκε τελικά ο υπουργός Δικαιοσύνης - Γιατί είχε στηλώσει τα πόδια
- Πως απέφυγε να θεωρηθεί υπαίτιος για ανασχηματισμό ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
- ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Μετά από 4 ώρες ο Αντώνης Ρουπακιώτης έβαλε την υπογραφή του στα μέτρα του Μνημονίου και έδωσε τέλος σε ένα πολιτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον ίδιο, τον Φώτη Κουβέλη και τον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουβέλης άσκησε αφόρητες πιέσεις στον άνθρωπο που ο ίδιος εμπιστεύθηκε και πρότεινε για την θέση του υπουργού Δικαιοσύνης. Στο άκουσμα της εμπλοκής, κάλεσε στο γραφείο του τον υπουργό και με το καλό αλλά και το άσχημο τον έπεισε να βάλει την υπογραφή του στα μέτρα.

Ο κ. Ρουπακιώτης από το πρωί είχε εκμηστηρευθεί σε στενούς του συνεργάτες ότι δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του σε κάτι το οποίο αργότερα ενδεχομένως θα καταψήφιζε στην Βουλή το κόμμα που τον στηρίζει.

Συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη, λένε ότι η εύκολη οδός θα ήταν από κοινού με τον Αντώνη Σαμαρά να τον παύσει και να οδηγηθεί σε μίνι – ανασχηματισμό. Όμως επέλεξε να αποφύγει να δώσει την εντύπωση ότι το κόμμα του οδηγεί σε διάλυση τον κυβερνητικό συνασπιμό και δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αρνείται να υπογράψει τα μέτρα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης! – Σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί – Δεν ισχύουν οι φήμες για Μανιτάκη

Εμπλοκή με υπουργό που ΔΕΝ υπογράφει τα μέτρα!

Απίστευτο παρασκήνιο – Ποιοι από τη ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσουν “ναι” στα μέτρα;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1