Πολιτική

Ο Λαζόπουλος… άναψε φωτιές στη Νέα Δημοκρατία!

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ανάμεσα στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ (και φανερό υποστηρικτή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη), Σάκη Ιωαννίδη, τον υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη και τον συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά Γιώργο Μουρούτη. 

Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ στην παράσταση του Λάκη Λαζοπούλου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του Άδωνι Γεωργιαδη όσο του Γιώργου Μουρούτη.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έδωσε σκληρή απάντηση μέσω του λογαριασμού του στο facebook, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

 

Η ανάρτηση του Σάκη Ιωαννίδη στο Facebook

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ