Πολιτική

Ο Μητσοτάκης στηρίζει τον Μπρατάκο για το ΕΒΕΑ – Η συνάντηση στο Μαξίμου

Τη στήριξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, φαίνεται ότι έχει ο Γιάννης Μπρατάκος.

Ο πρώην υφυπουργός και διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου παραμένει στον στενό κύκλο των συνομιλητών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπρατάκος τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και συζήτησαν σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μπρατάκος αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία του ΕΒΕΑ με τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ να στηρίζουν απόλυτα την υποψηφιότητά του.

Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο πρώην διευθυντής του πρωθυπουργού δηλώνει έτοιμος να συνδράμει και να ενισχύσει τα κλιμάκια του κυβερνώντος κόμματος στις δύσκολα εκλογικά περιοχές που δημοσκοπικά φαίνεται να ανεβαίνουν δεξιοί σχηματισμοί.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα που κάθε άνθρωπος με αναπηρία θα είναι ορατός, θα μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο, στην κοινότητα, στην κοινωνία, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για το ποιος είναι» λέει ο υπουργός Επικρατείας
Ο Άκης Σκέρτσος
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή