Πολιτική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αμοργό για ολιγοήμερες διακοπές

Μερικές μέρες ξεκούρασης στην Αμοργό περνά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Το νησί των Κυκλάδων επέλεγε ο Νίκος Ανδρουλάκη για να περάσει μερικές μέρες μακριά από την Αθήνα αλλά πάντα σε επαφή με τους συνεργάτες του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Αμοργό όπου τον… συνέλαβε ο φακός του zappit.gr.

Το απόγευμα της Τρίτης (08.08.2023) ο Νίκος Ανδρουλάκης εθεάθη στη Χώρα της Αμοργού, μαζί με μια φίλη του.

Χαλαρός και φορώντας το μαγιό του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε με τους ανθρώπους του νησιού και απόλαυσε τον καφέ του, άκουσε όσα είχαν να του πουν ο ιερέας και επιχειρηματίες ενώ πολλές φορές μιλούσε στο κινητό του.

androulakis zappit

androulakis zappit

androulakis zappit

Οι λίγες μέρες στην Αμοργό ήταν μια ανάσα για τον Νίκο Ανδρουλάκη, πριν από την επιστροφή στην Αθήνα και τη νέα εκλογική μάχη, αυτή των αυτοδιοικητικών εκλογών, τον Οκτώβριο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1