Πολιτική

Ο Νίκος Δένδιας φωτογραφήθηκε στην Γκάνα με τους Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας βρίσκεται στη Γκάνα, στο πλαίσιο της Συνόδου του ΟΗΕ για την υποστήριξη των επιχειρήσεων ειρήνης και είχε μια συνάντηση με δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των ελληνικών γηπέδων, τους Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά.

Ο Νίκος Δένδιας επισκέφτηκε σήμερα (05.12) το ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην Τέμα της Γκάνας, γιορτάζοντας μαζί με τα παιδιά την αυριανή ημέρα και την γιορτή του Αγίου Νικολάου.

Η Ελλάδα θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Γκάνα και στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνάντησε δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που… πέρασαν από τη χώρα μας, τους Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά.

Να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα θα κάνει το ίδιο και με την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου μπάσκετ «Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Θυμίζουμε ότι ο Πίτερ Οφορίκουε έπαιξε σε Ολυμπιακό, Καλαμάτα και ΟΦΗ στην Ελλάδα, ενώ ο Κόφι Αμπονσά -μεταξύ άλλων- φόρεσε τις φανέλες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.

Η σχετική ανάρτηση:

«Με τον Πίτερ Οφορίκουε και τον Κόφι Αμπονσά, δύο βετεράνους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα, οι οποίοι θα βοηθήσουν τα παιδιά της Ελληνικής Σχολής του Αγίου Νικολάου στην Γκάνα να δημιουργήσουν μία πολύ καλή ομάδα στο ποδόσφαιρο. Την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου θα χρηματοδοτήσει η χώρα μας, όπως θα πράξει και με την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου μπάσκετ “Γιάννης Αντετοκούνμπο”», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναταραχές στη Νέα Αριστερά για το πότε θα παραιτηθεί ο Αλέξης Χαρίτσης - Ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ
Η αρχή του «κακού» στο κόμμα φαίνεται πως έγινε την επόμενη ημέρα της ΚΕ, όπου δεν πέρασε η πρόταση του Αλέξη Χαρίτση αλλά του Γραμματέα της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδη
Αλέξης Χαρίτσης
Στον δρόμο Τριαντόπουλου ο Κώστας Καραμανλής – Πώς σχηματίστηκε η δικογραφία για τους πρώην υπουργούς Μεταφορών
Το βράδυ της Δευτέρας διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την έρευνα που διεξήγαγε ο ειδικός εφέτης ανακριτής, Σωτήρης Μπαϊκάμης
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών