Δευτέρα, 26 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ο Νίκος Φαραντούρης δηλώνει «παρών» στην κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – «Μήνυμα αντεπιθέσης» από τις Πρέσπες

Ο Νίκος Φαραντούρης δηλώνει «παρών» στην κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – «Μήνυμα αντεπιθέσης» από τις Πρέσπες
EUROKINISSI

Ένα «μήνυμα αντεπίθεσης» από τις Πρέσπες έστειλε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης, έπειτα από το θέμα ηγεσίας που έθεσε ο Παύλος Πολάκης.

Μήνυμα μέσω βίντεο από τις Πρέσπες, ανέβασε σήμερα (25.08.2024) ο Ευρωβουλευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το οποίο όπως ανέφερε είναι «σύμβολο ενότητας και συνεργασίας των λαών, σύμβολο μιας Ελλάδας εξωστρεφούς, δραστήριας, διεκδικητικής και αποτελεσματικής». Ο Νίκος Φαραντούρης εξέφρασε έτσι  διάθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «Εδώ, απ’ τη λίμνη των Πρεσπών, σύμβολο ενότητας και συνεργασίας των λαών, σύμβολο μιας Ελλάδας εξωστρεφούς, δραστήριας, διεκδικητικής και αποτελεσματικής.

Στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και σε όλη την Ευρώπη, αλλά και σύμβολο μιας Αριστεράς αποτελεσματικής με αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια που κράτησε τη χώρα όρθια, έλυσε προβλήματα και μόχθησε για την κοινωνική και περιφερειακή συνοχή, τη μείωση των ανισοτήτων και την ειρήνη.

Ένα μοναδικό μήνυμα μπορώ να στείλω τούτες τις ώρες. Μήνυμα αντεπίθεσης, εξωστρέφειας, τελικά μήνυμα ελπίδας. Μπορούμε, στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε».

Σχολιάζοντας την χτεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φαραντούρης είχε δηλώσει: «Είμαι αισιόδοξος, έχουμε Κεντρική Επιτροπή και συνέδριο μπροστά μας, θα τα δούμε όλα εκεί, δεν θέλω να ανακυκλώσω την εσωστρέφεια, ωστόσο οι φυγόκεντρες τάσεις μπορούν να λειτουργήσουν προοδευτικά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις