Site icon NewsIT

Ο Νίκος Μωραΐτης «καρφώνει» τον Νίκο Παππά μιλώντας για «Ιούδα»

15.09.2024 | 20:09
Ο Νίκος Μωραΐτης «καρφώνει» τον Νίκο Παππά μιλώντας για «Ιούδα»

Νέες αιχμές άφησε ο Νίκος Μωραΐτης κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο γνωστός στιχουργός και υπερασπιστής του καθαιρεμένου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρό του τον Νίκο Παππά.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση στον Σωκράτη Φάμελλο, ο Νίκος Μωραΐτης, εξαπέλυσε επίθεση και στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε η ομιλία του Νίκου Παππά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

Εκεί, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όλα τα αξιώματα είναι ανακλητά», αναφερόμενος στον «έκπτωτο» πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Νίκος Μωραΐτης, μέσω ανάρτησής του στο Χ (πρώην Twitter), έσπευσε να σχολιάσει αμέσως τα όσα είπε ο Νίκος Παππάς και διερωτήθηκε ειρωνικά αν σε αυτά τα αξιώματα συμπεριλαμβάνεται και το αξίωμα του «Ιούδα».

Τα ξημερώματα της Κυριακής (15.09.2024) ο Νίκος Μωραΐτης είχε κάνει αιχμηρή ανάρτηση στο Χ κατά του Σωκράτη Φάμελλου, έπειτα από δηλώσεις του για τα «σοβαρά προβλήματα» που υπήρξαν επί προεδρίας Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Νίκος Μωραΐτης τον κατηγόρησε για υποκρισία, υποστηρίζοντας ότι αν όντως υπήρχαν αυτά τα προβλήματα, ενόσω ο ίδιος ήταν πρόεδρος της ΚΟ, είτε τα έκρυβε μέχρι να χάσει τη θέση του, είτε τα ανακάλυψε αφού τον αντικατέστησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως τόνισε: «Και τα δύο δεν μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα», κατηγορώντας τους επικριτές του Κασσελάκη για πολιτική σκοπιμότητα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version