Πολιτική

Ο Νίκος Μωραΐτης βάζει στο «στόχαστρο» τον Αλέξη Τσίπρα: «Φόρτωσε την Αριστερά με εξαμβλώματα – Να τους βλέπεις και να ντρέπεσαι»

Τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα βάζει στο «στόχαστρο» ο στιχουργός Νίκος Μωραϊτης, τη στιγμή που στο κόμμα της Κουμουνδούρου επικρατεί κρίση… ηγεσίας.

«Πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με νέα του ανάρτηση ο Νίκος Μωραϊτης, κατηγορώντας τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «φόρτωσε την Αριστερά με εξαμβλώματα».

«Να τους βλέπεις και να ντρέπεσαι να πεις ”είμαι Αριστερός”», γράφει χαρακτηριστικά.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη έχει ως εξής:

«Η προσφορά του Κασσελάκη είναι ότι (από απειρία· από πολιτική αφέλεια;) τράβηξε το σεντόνι και αποκαλύφθηκε με τι πολιτικά εξαμβλώματα φόρτωσε ο Αλέξης Τσίπρας την (υποτιθέμενη) Αριστερά. Να τους βλέπεις και να ντρέπεσαι να πεις «είμαι Αριστερός». Ελπίζω αυτή η πληγή για την Αριστερά κάποτε να κλείσει.

Όμως θα πάρει πολλά χρόνια και πολύ κόπο να ξεχάσει κανείς ότι τόσοι ιδιοτελείς, τόσα αρπακτικά, τόσοι αριβιστές δήλωσαν κάποτε «Αριστεροί» και εξευτέλισαν τον πιο συνδεδεμένο με το Δίκαιο και τον Αλληλεγγύη πολιτικό χώρο.

Προσωπικά, την «Αριστερά μου», αυτή που έχω μέσα μου, δεν την εκχωρώ πλέον σε κανέναν πολιτικό. Για 12 ολόκληρα χρόνια την έδωσα αυτήν τη μέσα μου Αριστερά στον Τσίπρα, και μου την παρέδωσε κουρελόχαρτο».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος
Όλα όσα έγιναν στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Οι συγκινητικές στιγμές από την ορκωμοσία του ΠτΔ, η στιγμή που κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η τελετή παράδοσης - παραλαβής από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, στην Ολομέλεια της Βουλής