Σάββατο, 14 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ο Νίκος Παππάς έστειλε μήνυμα ενότητας από τη ΔΕΘ – Έπαιξε μπάσκετ με τη Ράνια Θρασκιά

Ο Νίκος Παππάς έστειλε μήνυμα ενότητας από τη ΔΕΘ – Έπαιξε μπάσκετ με τη Ράνια Θρασκιά
Φωτογραφία: Eurokinissi

Μήνυμα ενότητας, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Παππάς, που με εκπροσωπεί το κόμμα στην Έκθεση, με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο Νίκος Παππάς, έχει στο πλευρό του, μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι Σωκράτης Φάμελλος, Παύλος Πολάκης, Ράνια Σβίγκου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Ράνια Θρασκιά καθώς και ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ερωτήθηκε πώς νιώθει για την «περιδίνηση στην οποία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ». 

«Είμαστε πάντα αισιόδοξοι και τις δυσκολίες έχουμε μάθει να τις ξεπερνάμε συλλογικά», απάντησε αρχικά..

«Η παρουσία της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας εδώ στέλνει ένα μήνυμα συστράτευσης, ενότητας, ακόμα και με τις διαφορετικές μας προσεγγίσεις, ένα μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην καρδιά των εξελίξεων», συμπλήρωσε.

Κατά την άφιξή του στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, ο Νίκος Παππάς έπαιξε και ένα… άτυπο μπάσκετ με τη Ράνια Θρασκιά, η οποία τελικά… επικράτησε.

Ο Νίκος Παππάς είχε τελικά μηδέν στα τρία σουτ, ενώ η Ράνια Θρασκιά έβαλε τη βολή με τη δεύτερη προσπάθεια, με τους παρευρισκόμενους, και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις