Πολιτική

Ο Νίκος Βλαχάκος παραιτήθηκε από αντιδημάρχος Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά

Παραιτήθηκε από την θέση του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, ο Νίκος Βλαχάκος. Αιτία στάθηκαν επαγγελματικοί λόγοι και η θέση του αναμένεται να καλυφθεί σύντομα.

Ο Νίκος Βλαχάκος τονίζει ότι θα παραμείνει “ενεργός πολίτης”, κοντά στους πολίτες αλλά και στον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μια απρόβλεπτη θετική εξέλιξη, στο χώρο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, δυστυχώς δεν μου επιτρέπει να ανταποκριθώ στο βαθμό που πρέπει στα καθημερινά καθήκοντα του αντιδημάρχου. Ως επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, παραμένω μάχιμος δημοτικός σύμβουλος και σε συνεργασία με την νέα δημοτική αρχή συνεχίζουμε για τον Πειραιά μας!!! Νέος αντιδήμαρχος θα οριστεί εντός των ημερών από τον συνδυασμό μας!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βλαχάκος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης