Site icon NewsIT

Ο Νταβρής στο NewsIt για τις υπόνοιες των Βουδούρη-Παραστατίδη

19.12.2014 | 22:19
Ο Νταβρής στο NewsIt για τις υπόνοιες των Βουδούρη-Παραστατίδη

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Νταβρής μίλησε στο NewsIt για τις δηλώσεις Βουδούρη - Παραστατιδη και τους κάλεσε να μεταβούν "αύριο το πρωί στον αρμόδιο εισσαγγελέα, κ. Παναγιωτόπουλο και να καταθέσουν τα στοιχεία που έχουν ώστε όλα μαζί να εξεταστούν μαζί με τις καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη".

Παράλληλα, ο κ. Νταβρής μέσω του NewsIt ζήτησε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να συμπεριλάβει στην έρευνά του και όλες εκείνες τις καταγγελίες που έγιναν από τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ για χρηματισμό βουλευτών, που το προηγούμενο διάστημα αποχώρησαν από το κόμμα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Νταβρής θύμισε ότι η ίδια η κα Ραχήλ Μακρή ανέφερε δημόσια ότι ο κ. Καμμένος παρουσία βουλευτών του, μίλησε για χρηματισμό του Κώστα Μαρκόπουλου, μετά τη φυγή του απο το κόμμα.

Θυμίζει επίσης ο κ. Νταβρής τη μήνυση της Μίκας Ιατρίδη που επίσης κατηγορήθηκε ότι χρηματίστηκε. Θύμησε και τη μήνυση που κατέθεσε και ο ίδιος κατά του Πάνου Καμμένου όταν μίλησε για χρηματισμό του.

Και τέλος ο κ. Νταβρής κάλεσε τον εισαγγελέα να εξετάσει τους λόγους για τους οποίους ο κ. Χαϊκάλης κατήγγειλε σήμερα τα περί χρηματισμού και δεν τα κατέθεσε, όταν αποχώρησαν από τους ΑΝ.ΕΛ ο κ. Γιοβανόπουλος και η κα Γιαταγάνα και εκείνους τους αποχαιρέτισε γράφοντας στο twitter “σε καλη μεριά;”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version