Πολιτική

Ο Π. Λαφαζάνης καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Να εγκαταλείψει η ελληνική κυβέρνηση «τον επικίνδυνο δρόμο των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας», ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δήλωσή του στη συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης προς τους αντιφασίστες της Αν. Ουκρανίας, που διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα η«Αντιφασιστική καμπάνια αλληλεγγύης στην Ουκρανία».

«Η μεγάλη σημερινή συγκέντρωση και πορεία έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό και αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους αντιφασίστες ριζοσπάστες της Ν.Α. Ουκρανίας και τους δημοκράτες όλης της Ουκρανίας» είπε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε ότι οι κυρώσεις της ΕΕ και τα στρατιωτικά μέτρα του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας το μόνο που κάνουν είναι να τροφοδοτούν την ένταση, τον ψυχρό πόλεμο και να σπρώχνουν την Ευρώπη στην άβυσσο.

«Η Ελλάδα όσο ποτέ χρειάζεται φιλικές σχέσεις συνεργασίας και οικονομικής ανάπτυξης με τη Ρωσία» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης στη δήλωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λαφαζάνης: Όνειρα θερινής νυκτός οι ισχυρισμοί Σαμαρά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Την απόσυρση του ΕΝΦΙΑ ζητά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Λαφαζάνης: Αυτά θα δώσει ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1